Muži A končí, junioři teprve začínají!

Středa 15.3.

Muži A

Rozhodující pátý zápas napínavé série s Turnovem nevypadal hned zpočátku pro elitní tým mužů dobře. Avšak Štíři dokázali smazat manko 1:4 a vrátit se zpátky do utkání. Bohužel rozhodla třetí třetina, kde Turnov dominoval a dovedl utkání k vítězství 10:6 a v sérii zvítězil 3:2. Mužům tak sezóna končí.

Pátek 17.3.

Starší žákyně

Velký herní ale i výsledkový posun zaznamenaly starší žákyně. S tradičním soupeřem z Kaplice sice prohrály, nicméně pouze 1:2 a 1:5. Jen tak dál holky!

Sobota 18.3.

Dorostenci

Štíři z daleké Jaroměře odvezli 3 body za těsnou výhru 5:4 nad PSKC Okříšky. V druhém utkání již kluci nestačili na domácí TJ Sokol Jaroměř a prohráli 3:8. Celkově skončili dorostenci na 7. místě 1. ligy dorostenců. Klukům děkujeme za sezónu!

Junioři

Junioři zaznamenali v Hradci Králové výhru 9:5 nad celkem Orel Rtyně v Podkrkonoší a remízu 6:6 s FBC Peaksport Litomyšl. Celkově se tak Štíři umístili na krásném 2. místě 2. ligy juniorů a čeká je play off! V tom změří síly s Florbalovou školou Jihlava již tuto sobotu!

Neděle 19.3.

Dorostenky

Daleký výjezd mají za sebou i dorostenky. Štírky v Dolní Cerekvi změřily síly s oběma jihlavskými celky – FBŠ Jihlava a SK Jihlava – bohužel oběma soupeřům podlehly. Výsledky 4:6, respektive 2:6 ale nejsou žádnou pohromou a holky budou mít šanci na reparát na posledním turnaji v Písku J.

Mladší žáci

Další turnaj odehráli mladší žáci – nutno podotknout, že povedený. Jak Modří, tak Zelení předváděli pohledný kombinační florbal, na který byla radost se dívat. Trenéři na lavičce i v hledišti museli být určitě spokojení J.