Muži „A“ vyhráli v Praze

Přesně po týdnu  čekal hráče „Áčka“ další výlet do hlavního města. Tentokrát je los zavedl do Kobylis.

Do utkání vstoupili aktivněji hráči se štírem na hrudi. Probíhá 9.minuta hry a na tabuli svítí skóre 0:3. Za hosty se postupně trefili- Hanák, Malý a Kudláček. Během další desetiminutovky dostali hráči Kobylis hned dvakrát výhodu jednoho hráče v poli. Českobudějovičtí hráči však soupeře k ničemu nepustili a po první třetině drží tříbrankové vedení.

Na začátku druhé dvacetiminutovky hrají první přesilovou hru v zápase i Štíři. Těsně před jejím koncem se trefuje Procházka. Probíhá 28. minuta hry a krásnou střelou zvyšuje Štěpka už na 5:0! Dvě minuty na to, ale přichází chyba ve štírské obraně a domácí poprvé dostávají míček za Mackova záda. Ve 35. minutě hry střelou po zemi zvyšuje Malý.  Druhá třetina končí vyloučením na štírské straně a výsledkem 6:1 pro tým z Jihu Čech.

Poslední třetinu tedy začínají hosté ve čtyřech hráčích. Početní výhodu domácí nevyužívají a skóre se nemění. Přichází 47. minuta zápasu a po krásné asistenci Matějčka, který se do týmu vrátil po dlouhém zranění ruky kompletuje hattrick Malý! Štíry tento gól až moc uklidnil. Domácí hráči využívají jejich nepozornosti a střílejí dva góly. Více už jim však, jinak výborně hrající Štíři nedovolují a utkání končí 7:3 a tři body putují do jihočeské metropole.

Hodnocení  hrajícího trenéra a střelce hattricku Lukáše Malého: „Zápas jsme po celou dobu kontrolovali a zaslouženě vyhráli. Děkujeme soupeři za zápas.“