Prague games 2013 – den první

Ve 12:30 se na českobudějovickém vlakovém nádraží sešlo 21 hráčů, 3 gólmani a 2 trenéři, aby vyrazili reprezentovat Štíry na údajně druhém největším mládežnickém florbalovém turnaji, tedy tradičních Prague games. Před odjezdem ještě proběhlo společné focení a krátce po jedné hodině odpoledne jsme vyrazili.

Přímo ve vlaku proběhl premiérový videorozhovor, navíc se zbrusu novým mikrofonem, jehož aktérém byl trenér mladšího týmu (B15) Pavel Válek. Toto video, stejně jako i další reportáže z Prahy, můžete sledovat na štírském YouTube kanálu.

Do Prahy jsme dorazili před pátou hodinou, následně jsme se přesunuli do obchodního centra Harfa, které je řídícím střediskem turnaje a kde proběhla konečná registrace. Následovala poměrně dlouhá a únavná cesta metrem a autobusem do městské části Chodov, kde se nachází naše ubytování.

Starší tým, soutěžící v kategorii B16, čeká první zápas zítra již v 11:40 a to proti jedinému českému soupeři Blue Wings, následně se od 18:40 utká se slovenským týmem Snipers Bratislava. Štíry B15 čekají od 12:40 Bohemians Praha, a druhý zápas odehrají proti jedinému zahraničnímu soupeři ve skupině, lotyšskému FS Masters Ulbroka. Aktuální výsledky, které se budeme snažit zprostředkovat v co možná nejkratší době, sledujte rovněž na našem Facebooku.
Z Prahy Martin Řehout

Napsat komentář