Přípravka má za sebou další turnaj v Hrdějovicích

Kolotoč turnaje nejmenších se točí velkou rychlostí. K druhému turnaji sezóny opět nastoupily dva týmy Štírů. Utkaly se s Jindřichovým Hradcem a dvěma týmy Florbalové akademie.

Zelení pod taktovkou Víti Strouhala si díky skvělému nasazení turnaj zcela podmanili a během 4 zápasů obdrželi pouze jeden gól a to ještě od Modrých. Devatenáct vstřelených gólů je krásných, ale kluci musí makat dál.

Modří tentokrát pod vedením Jany Trnkové vstoupili do turnaje nad očekávání aktivně a v prvních dvou zápasech vstřelili 12 gólů a pouze jeden obrželi. Pak ale narazili na ještě více rozjeté Zelené a prohráli. Tato porážka kluky hodně srazila a v posledním zápase už byla aktivita na bodu mrazu a nejtěsnějším rozdílem prohráli.

Hodnocení trenéra Víti Strouhala: „Druhý turnaj v sezóně se mi hodně líbil, kluci zlepšili nasazení a bojovnost. Bylo jich plné hřiště. Bohužel tým Modrých nevydržel vysoké tempo a poslední zápas už to nebylo ideální. I tak jsem ale spokojený, máme před sebou ještě hodně práce a doufám, že se na dalším turnaji zase zlepšíme. Velice mě těší, že kluci dali hodně gólů. Děkuji všem rodičům za podporu a těším se na další turnaj. “