Přípravka sbírala zkušenosti ve Sportovní hale

O víkendu vyrazila přípravka na domácí turnaj do sportovky. Tentokrát pod vedením Lucka Bicková a Natálie Štroblové, která měla svou trenérskou turnajovou premiéru.

Na štíry čekaly dva týmy Meťáku a dva Písku.
Zelení první dva zápasy moc neběhali, nechali si soupeře gólově odskočit a neproměňovali šance, které si vytvořili, což vedlo k prohraní prvních dvou utkání. Delší pauza mezi utkáními klukům prospěla a druhé dva zápasy už byly o poznání lepší. Více pohybu a o trochu lepší proměňování šancí vedlo k vítěztví.
Modří se v prvním zápase rozstříleli a s velkým rozdílem vyhráli, ale jak kdyby si střelecké štěstí vypotřebovali a zbytek turnaje se s koncovkou trápili, protože následující tři zápasy vždy skončili rozdílem o jeden gól. Běhat se jim stejně jako Zeleným moc nechtělo, jeden zápas byl velmi kritický, ale pak se zvedli a začli zase hrát, co umí.


Komentář Natky: „Kluci se snažili a hráli hezky. Nejvíc se jim povedl zápas proti Liškám z Písku, který vyhráli 8:2. Chtěla bych klukům poděkovat, že jsme to společně hezky zvládli dále bych chtěla poděkovat i rodičům, kteří vytvořili hezkou kulisu zápasům. “