Přípravka vyrazila do zasněženého Písku

V sobotu čekal přípravku první letošní výjezd „bobíkem“. Ráno jsme se i přes velkou sněhovou nadílku do Písku dostali.  Na turnaji nás čekaly týmy dva týmy Písku a Milevska.
I Štíři přivezli na turnaj dva mančafty. Modrý i Zelený tým sehrál kvalitní a vyrovnané souboje s Pískem. Všechny zápasy byly plné nasazení a rozhodně je mohu zařadit mezi nejlepší v této sezóně. Všechny čtyři zápasy jsme ovládli jen díky šťastnější koncovce. Zápasy s Milevskem byly úplně odlišné. Kvalitní zápasy s Draky, kteří skoro celý turnaj hráli pouze na tři šikovné borce v poli jsme prohráli shodně 0:3.  Druhý tým Milevska složen převážně z minipřípravky jsme bez problémů ovládli a až s nechutí si zastříleli.
Nakonec jsme si trošku zablbli ve sněhu a už v klidu dojeli zpátky do Budějc.

Komentář turnaje Víti Strouhala: „Jsem moc rád, že jsme i přes dlouhé čekání na turnaj vyrazili. Věřím, že kluky turnaj bavil a užili si hlavně cestu bobíkem. Každý tým sehrál tři dobré zápasy, které nás posunou. S Pískem jsme se domluvili a rozdělili týmy na dva vyrovnané a na hřišti se to ukázalo. Jak jsem zmiňoval výše troufnu si říct, že se jednalo o nejkvalitnější zápasy v sezóně. Bohužel Milevsko postavilo dva absolutně nevyrovnané týmy. Souboje šikovnými Draky jsme odehráli pěkně, jen škoda, že jsme nemohli vstřelit branky. Co mě mrzí jsou souboje s Rytíři, které byly pro nás ve výsledku zbytečné. Kluci si se na hřišti ani nemuseli snažit, aby vyhráli. Myslím si, že výsledky 7:1 a 10:0 neposunou nás, ani Milevsko… Závěrem bych moc chtěl poděkovat rodičům, že kluky i přes nepříznivé podmínky dokázali dovézt k bobíku a někteří nás i přijeli podpořit. 😊