Soustředění: Kraví hora i Terčino údolí

Třetí den soustředění zahájili Štíři klasicky snídaní, po které se v rámci etapové hry opět rozdělili do dvou skupin. Tým Chilli Pampers vyrazil jako první na pochod, jejímž cílem bylo ujít více kilometrů než odpoledne tým Alfa. Chilli Pampers si jako cíl cesty vybrali Kraví horu a celkový počet kilometrů za dopoledne činil 14,92. Tým Alfa se mezitím věnoval videorozboru a tréninku na venkovním hřišti.

Odpoledne si obě skupiny program vyměnili. Tým Alfa zamířil do Terčina údolí a celkem nachodil 15,21 kilometrů, čímž si připsal další bod do celotáborové hry. Jako doprovod s oběma týmy vyrazil trenér Pavel Formánek, který po nachozených třiceti kilometrech nemohl druhý den vstát z postele a pochodový program hodnotil takto: „Všichni se snažili překonat druhý tým, vládla mezi kluky velká soutěživost. První tým si vybrala více kopcovitou trasu, skupina Alfa zvolila zase rovinatý terén. Dokonce oba týmy na konci pochodu, když jim zbýval čas a chtěli vylepšit svůj výkon, běhali ještě kolečka na fotbalovém hřišti.“

Po večeři si Štíři zpestřili tréninkový program utkáním s místním výběrem stropnické základní školy, kdy si připsali vítězství 14:6. Poté se již vydali na ubytovnu a spát.

Napsat komentář