Štíři a Salming podepsali dlouholetou smlouvu

Dlouholetá spolupráce mezi FBC Štíři České Budějovice a florbalovou značkou Salming bude pokračovat minimálně další tři roky! Prezident klubu Jiří Kratochvíl a jednatel společnosti Salming ČR Václav Culka podepsali v Praze nový tříletý kontrakt s platností do 30. 6. 2019.

„Dosud jsme smlouvy prodlužovali po roce či dvou a tímto chceme dát našemu partnerovi i sobě větší jistotu a klid. Musím říct, že Salming výrazně vylepšil podmínky smlouvy a jsme rádi, že s lídrem na českém trhu budeme nadále spolupracovat,“ komentoval Jiří Kratochvíl.

Prezident klubu samozřejmě nemohl prozradit úplné detaily smlouvy, nicméně pár jich naznačil. „Hodně jsme stáli o to, aby ve smlouvě bylo zohledněno, pokud by ženy postoupily do extraligy nebo muži do první ligy a také jsme chtěli nadstandardní podmínky pro naše trenéry. V obou záležitostech nám Salming vyšel vstříc a jsme za to velmi rádi,“ doplnil šéf klubu s tím, že Salming také vytváří vynikající podmínky našim vozíčkářům.

Samozřejmostí pak bylo zachování slevy 20 % na veškeré zboží značky Salming v obchodě Sport15 na Mariánském náměstí v Českých Budějovicích.

Napsat komentář