Starší žáci porazili Meťák

V neděli 19.10. vyrazili starší žáci do Krumlova, kde je čekaly další zápasy Jihočeské ligy proti Jindřichovu Hradci a Meťáku.

FBC Štíři ČB – Slovan Jindřichův Hradec 2:13

Štíři vstoupili do zápasu dobře, již po dvou minutách vedli 1:0, když se trefil Vácha. Stejným výsledkem skončila i první třetina. Bohužel Štíři upustili od hry, která je zdobila v minulých zápasech a místo bojovného výkonu působili spíše ospalým dojmem. Trest přišel brzy. Soupeř od začátku druhé třetiny začal laxní hru Štírů trestat a výsledkem bylo celkem 13 branek ve štírské brance.

FBC Štíři ČB – Meťák ČB 7:6

Štíři v tomto zápase podali mnohem lepší výkon, ale trápili se v koncovce. Zato soupeř v podstatě z každé střely na branku vytěžil gól. Po první periodě byl stav 1:3, když se za Štíry trefil jen Vokálek (v minulých zápasech byl brankářem). S postupem času Štíři začali ale své šance proměňovat a zápas otočili ve svůj prospěch. Chvíli před koncem vedli 7:4, ale soupeř ještě stihl dvěma brankami zápas zdramatizovat.

Komentář trenéra Lukáše Malého: „V prvním zápase jsme podali velmi špatný výkon, chyběl nám pohyb a chuť do hry. Ve druhém utkání jsme byli již mnohem lepší. Trápilo nás však proměňování šancí, díky čemuž bylo skóre téměř po celý zápas vyrovnané.“

Napsat komentář