Starší žáci remizovali s Dačicemi

Ještě před vánoční přestávkou odehráli další turnaj Jihočeské ligy starší žáci v Jindřichově Hradci, kde je čekal souboj s domácím celkem a Dačicemi.

FBC Štíři České Budějovice – Jindřichův Hradec 6:12
V prvním zápase s Jindřichovým Hradcem Štíři od začátku nehráli naplno a po první třetině prohrávali 2:0. Ani v druhé třetině Štíři nezabrali a po dvou třetinách už prohrávali 7:2. Ve třetí části se sice útok Štíru zlepšil a do soupeřovy brány nasázeli 4 góly,ale dalších 5 inkasovali a prohráli 12:6. A v dalším zápase se měli střetnout s celkem Dačic.
FBC Štíři České Budějovice – TJ Centropen Dačice 7:7
Do druhého zápasu Štíři nastoupili s tím, že Dačice musí porazit a od  začátku byli ve vedení, ale soupeř pokaždé dokázal snížit a po první třetině byl stav 3:2 ve prospěch Štíru. V druhé části utkání Štíři polevili a soupeř dotáhl ztrátu jednoho gólu a třetina skončila 5:5. Štíři se ve třetí  třetině snažili a minutu před koncem vedli 7:6 ,ale v posledních vteřinách si nepohlídali prostor před bránou a inkasovali. Pro Štíry to byla rána pod pás a už nedokázali přidat další gól. Takže zápas skončil remízou 7:7.
Komentář trenéra Lukáše Malého: „Když hrajeme naplno, tak soupeře jasně přehráváme, ale bohužel stejnou hru nedokážeme udržet po celý zápas. Navíc, když se přidají i chyby v obraně, tak se nemůžeme divit, že jsme si odvezli jen bod.“

Napsat komentář