Štíři míří na brněnský Hummel OpenGame

Stejně jako v předchozích letech vyrazí štírské mládežnické týmy do Brna na Hummel OpenGame. Letos se uskuteční již po patnácté. Všechny čtyři týmy opustí České Budějovice už ve čtvrtek 22.6. v ranních hodinách a po obědě je čekají úvodní zápasy ve skupině.

Dorostenci BU17
Nejstarší tým výpravy začne v 15:45 proti SK In-duro Domaslavice. Dále narazí na Šumperk, Tatran a Zlín Lions. V přípravě si to Štíři dvakrát rozdali s netolickými Rafany a v obou případech je dokázali porazit. Tým povedou trenéři Pavel Kouba a Martin Vašíček.

Starší žáci BU15 A
Áčko stržů hraje už ve 12:45 proti Troopers. Ve skupině je ještě čekají hráči z Mladé Boleslavi, Warriors a z Bratislavy. Náš tým starších žáků sehrál přípravný zápas s Pískem, ve kterém padl 1:2. U týmu budou trenéři Lukáš Malý, Pavel Capl a Josef Švéda.

Starší žáci BU15 B
Druhý tým starších žáků své brněnské dobrodružství začne v 17:30, kdy se utká s druhým z týmů Mladé Boleslavi. Poté hráči narazí na Fbc Sion, SKV B a druhý tým Troopers. Naši hráči pojedou na turnaj dobře nalazeni, jelikož v neděli ovládli krumlovský OffSeason turnaj. Tento tým povedou trenéři Pavel Capl a Ondřej Hájek.

Mladší žáci BU13
Nakonec tu je náš nejmladší tým. Mlži vstoupí do zápasu jako první, a to v pravé poledne s domácími Gepardy Brno. Síly v základní skupině změří ještě s týmy SKV, Draci Říčany a FBS Olomouc. Mlže na tomto turnaji povedou trenéři Radomil Metelka a Jiří Kratochvíl.