Štíři vyhráli pošesté v řadě. Jak to viděl trenér?

Z palubovky posledního týmu Alligators Klobouky jste nakonec po velké bitvě odvezli všechny body a zvítězili 4:2. Jak těžký to byl zápas?
My jsme se na toto utkání připravovali velmi pečlivě. Ať už po taktické nebo mentální stránce. Bohužel i přesto nám zápas nesedl. Prakticky jsme se do něho nebyli schopni vůbec dostat a v průběhu utkání už ten rozjetej vlak nešel zastavit. Nedařilo se nám do hry dostat to, co nám fungovalo v předchodzích utkáních. A často jsme chybovali přesně v situacích, na které jsme si chtěli dát pozor. Naštěstí pro nás nebyl soupeř v koncovce tak precizní, nás podržel brankář a produktivně se na vítězství podíleli obránci.

Co zlepšit do dalších zápasů?
Pokud budu přihlížet k utkání s Alligators, tak těch věcí je celá řada. Všechno si to ještě rozebereme. Zároveň víme, že jsme za poslední dobu sehráli řadu velmi dobrých utkání, takže si spíše myslím, že šlo o lehký pokles formy. Což se, pokud nejste Butchis, asi přirozeně stává.

V dalším kole vás čeká na domácí palubovce těžký zápas s Ústím. S čím do utkání půjdete?
My se na tento zápas těšíme. V předchozím vzájemném utkání a navzdory tomu, že mělo Ústí slušně našlapanou soupisku, jsme podali asi náš nejlepší letošní výkon a dokázali s nimi bodovat. Do utkání půjdeme s čistou hlavou a chceme do vyrovnané tabulky zapsat další body.