Štíry čeká soustředění

Blíží se letní prázdniny a s nimi jako již tradičně soustředění Štírů v Horní Stropnici!
První soustředění pro mladší a starší žáky startuje již tento pátek. Štíři si dojdou pro jistě krásné vysvědčení a v odpoledních hodinách čeká skoro 60 dětí odjezd do Horní Stropnice. Kde pod vedením trenérů Placera, Vašíčka, Junga, Strouhala, Dědiče a Kouby. Štírské naděje čeká spoustu kolektivních her, cvičení nebo výšlapů na nejbližší hory. Končit se bude v úterý 3. července.
Hned další den budou odjíždět na svoje soustředění starší žáci, dorostenci a junioři, kterých bude dvacet. Na tomto soustředění se naši náctiletí mohou těšit na trénování pod taktovkou Junga, Strouhala a Králíka. Závěrečnou slzu všichni zamáčknou v neděli 8. července.
Začátek dalšího prázdninového týdne a další nájezd Štírů do Horní Stropnice. Tentokrát skoro 40 přípravek a elévů. Naše nejmenší budou trénovat Placer, Malátová, Nováková a sám prezident klubu Kratochvíl. Naši nejmenší se s Horní Stropnicí rozloučí 13. července.
Horní Stropnice si od Štírů odpočine pouze na dva dny. Poslední soustředění pro 30 děvčat začne v pondělí 16. července tentokrát pod vedením Malátové, Šibřiny, Podzimkové a Strouhala. Definitivně se s Horní Stropnicí rozloučíme v pátek 20. července.

Šéfovat všem soustředěním nebude nikdo jiný, než šéftrenér Lukáš Malý, který prozradil: „Všechna soustředění jsou již připravena. Na hráče a hráčky čeká opět bohatý nejen florbalový program. Jsme rádi, že již druhý rok po sobě pořádáme jen ryzí dívčí soustředění. Věříme, že se všichni účastníci vrátí domů obohaceni o spoustu zážitků“.

My se těšíme, co vy?!