Třetí den soustředění s výletem

Na středu byl naplánovaný výlet, aby si hráči odpočinuli a zregenerovali. Se svými vedoucími se hned ráno vydali na Dobrou Vodu, kde si prohlédli nově opravený kostel, dali si zmrzlinu, svačinu a doplnili zásoby pití. Skupina deseti nejstarších statečných florbalistů se vydala společně s Honzou Novotným na rozhlednu na Kraví hoře. Ostatní se vypravili zpět do Horní Stropnice. Cestou, která  vedla přes louky, kde bylo možné vidět různá zvířata – koně, ovce,  chytali kobylky a hráli hry. Děti si také vyzkoušely zazvonit na zvoničku a vyfotily se u kamenné pyramidy. Na oběd dorazily s mírným zpožděním a o to víc jim svíčková chutnala.
Odpoledne bylo plné zábavy i odpočinku. Promítal se film a ještě před večeří se stihl fotbal, florbal a schovávaná. Největší událostí dnešního dne bylo, když při svačině vypadl Davídkovi Slepičkovi zub.

V rámci večerního programu proběhla etapová hra. Hráči měli pomoct svým trenérů najít poztrácené pomůcky na trénink. Nejúspěšnějším týmem byli Skupina ČEZ s osmi body, hned za nimi se se sedmi body umístili Lukyho kulíšci a Lvíčata a poslední skončili Tygři a Šutráci s body šesti.

Na dobrou noc si všichni dali druhou večeři a šlo se do postýlek.

Napsat komentář