Tři body béčka dorostu v Jindřichově Hradci

První polovinu soutěže uzavřelo béčo dorostu dvěma zápasy v Jindřichově Hradci. Soupeřem jim byla družstva Soběslavi a Třeboně.

Banes Florbal Soběslav – FBC Štíři Č. Budějovice B 12:7 (4:4, 3:4, 6:0)
Motem tohoto zápasu bylo odčinit debakl 16:2 se stejným soupeřem z minulého turnaje. Dvě třetiny jsme hráli vyrovnanou partii. Bohužel třetí třetina se nesla v duchu předchozího turnaje. Jako bychom si přestali věřit.

FBC Štíři Č. Budějovice B – Santos Třeboň 7:0 (2:0, 4:0, 1:0)
Věděli jsme, že nejdůležitější bude soupeře nepodcenit, varováním byl i předchozí zápas s tímto soupeřem na začátku sezóny kdy jsme Třeboň porazili až po nájezdech a většinu zápasu jsme spíš tahali za kratší konec. Tentokrát jsme měli celý zápas pod kontrolou a jako třešnička na dortu byla vychytaná nula pro brankáře Eliáška, který si ovšem nulu musel odpracovat, protože pár okének se ve hře Štírů vyskytlo.

Celkové hodnocení: Herně asi nejpovedenější turnaj v této sezóně. Otázka k zamyšlení proč se nám to povedlo s papírově slabší sestavou.

Sestava Štírů: Eliášek,- Jinda, Straková, Maroušek, Mešejda, Bumba, Maršíková, Domin, Kosař, Žák, Kravčuk, Vlnatý, Schack, Tejko, Štěpánek, Valíček. Moudrý