Úspěšná neděle dorostenek

13. kolo první ligy dorostenek pohledem obránkyně Terezy Procházkové:
Dneska ráno jsme vyrážely v sestavě 9+1 do Jihlavy. Čekaly nás 2 ne tolik těžcí soupeři, kteří jsou v tabulce pod námi (Soběslav a Tábor). Před prvním zápasem jsme si daly za cíl hrát kombinační florbal, na tom jsme se shodly všechny.

Do utkání se Soběslaví jsme nevstoupily vůbec dobře. V 9. minutě už jsme prohrávaly 2:1. Na konci třetiny se však Denise Řehořové povedlo srovnat, ale na výsledek jsme moc nekoukaly. Naše hra byla špatná. V druhé třetině jsme se trochu zvedly, ale pořád jsme zbytečně ztrácely míčky a ke kombinačnímu florbalu to mělo opravdu daleko. Do 3. třetiny jsme šly za stavu 4:3. Začaly jsme si přihrávat a proto vypadal zápas úplně jinak. Své vedení už jsme nepustily a zápas dovedly do vítězného konce, 8:3.

Zápas s Táborem byl úplně o něčem jiném. Hned od prvního střídání jsme skvěle kombinovaly a vytvářely si slibné šance. Celé utkání jsme soupeře držely pod tlakem na jejich polovině. Z naší strany šlo o velmi dobrý výkon. Konečný výsledek 12:0.

Z Jihlavy odjíždíme s 6 body, s dobrým pocitem, ale hlavně jsme splnily to, co jsme si dali ráno za cíl – hrát kombinační florbal.“

foto © Anežka Dudáčková