Úspěšný turnaj Princess cup

Naše nejmladší děvčata jela v neděli 5.5. reprezentovat náš klub na ryze dívčí turnaj Princess cup, který pořádalo Milevsko. Mottem turnaje bylo: „Užít si celý den. Výsledky jsou druhotné.“ Holky splnily motto do nejmenšího detailu, pokreslily trenérce krásně tričko, hojně využívaly fotokoutek, společně si zatančily a třešničkou na dortu jim byly zápasy samotné, kdy nepoznaly porážku a zaslouženě celý turnaj vyhrály. 

První zápasy byly gólově chudé (1:0 a 0:0), pak se ale holky utrhly ze řetězu střílely jednu branku za druhou (7:3, 8:0, 4:3 a finále 5:1). Ukázaly vše, co celou sezónu trénovaly, nebát se míčku, umět si s ním co nejrychleji poradit a zakončit do brány. Taky si spravily chuť po ligových turnajích, kde hrají proti klukům a tolik gólů tam děvčatům nepadá. 

Shrnutí trenérky: „ Jsem na holky hrdá za celou sezónu, protože udělaly obrovský kus práce a tento turnaj to ukázal. Všechny si zaslouží obrovskou pochvalu, za to, že některé na sebe vezmou odpovědnost za celý tým a vezmou si gólmanskou výstroj, že některé hrají až na hranici svých fyzických i psychických sil. Ukázaly obrovskou chuť nevzdat jediný souboj a dostaly za to sladkou odměnu v podobě obrovského poháru a zlaté medaile. Děkuji, že můžu trénovat takhle úžasné holky.“