Víkend: pět týmů bylo stoprocentních!

3-4-12-2016_vysledky_02

O uplynulém víkendu se představily oba A-týmy Štírů. Dále hráli i junioři, starší žáci, elévové, muži C, dorostenky, ženy B, mladší žákyně i elévky.

Sobota 3.12.

Dorostenky

Holkám se bohužel nepodařilo navázat na předchozí vítězství a v Jindřichově Hradci dvakrát prohrály. Nejprve se nad jejich síly ukázal celek Sklo Bohemia Světlá n/S, jemuž Štírky podlehly vysoko 0:10. Další utkání již bylo daleko lepší, ale výkon stačil pouze na těsnou porážku 4:5 s FK Slovan Jindřichův Hradec.

Ženy B

6 bodů! Přesně tolik odvezlo ženské „béčko“ z Písku po výhrách 7:2 nad TJ Centropen a 1:0 nad Spartakem Pelhřimov.

Junioři

Dobře namazaný stroj. Tomu by se dala připodobnit současná jízda juniorů. V Sezimově Ústí si dokázali Štíři poradit nejprve s 1. FbK Tábor výsledkem 6:5, poté zdolali i PSKC Okříšky 9:4. Díky těmto výsledkům patří juniorům dělená první příčka.

Ženy A

Další body ležely pro Štírky v Sezimově Ústí. Sebrat je musely místnímu celku 1. FbK Tábor. Po nervy drásajícím průběhu se nakonec radoval celek hostí. Štírky zvítězily 7:6.

Muži A

Naši borci dokázali smazat manko 1:6 z úvodních dvou period. Přesto se z vítězství nakonec radoval soupeř. Výsledek 7:6 z pohledu Panthers Praha znamenal, že o výsledku rozhodl podprůměrný výkon z 1. a 2. třetiny.

Neděle 4.12.

Muži C

Mužský C tým po sérii porážek dokázal v domácím prostředí naplno bodovat. Před Štíry se musely pomyslně sklonit celky FBC Frymburk (10:6) a ASK Trojmezí (11:4).

Starší žáci

Naděje štírského florbalu bojovaly na dalším turnaji v Českém Krumlově. Po skvělém výkonu nejprve srazily prozatímního lídra soutěže FK Slovan Jindřichův Hradec výsledkem 5:3. V druhém zápasu bohužel Štíři těsně nestačili na Český Krumlov, kterému podlehli 1:2.

Elévové, elévky a mladší žákyně

Štírci a Štírky sbírali další zkušenosti na turnajích v Kaplici a Písku. Z řad trenérů panovala velká spokojenost s předvedenými výkony. Nechť se naším nejmenším dobře daří i v budoucích zápasech J

Ženy A

Nedělní zápas ženského „áčka“ měl podobně dramatický průběh, přesto Štírky z jihočeského tripu odvezly další 3 body za vítězství 5:3 nad Banes Florbal Soběslav.