Vítězný double elévů

První říjnovou sobotu se rozběhla i jihočeská liga elévů. V sezóně budou naše barvy hájit dva týmy elévů s označením „Zelení“ a „Modří“.
Zelený tým byl nasazen do prvního koše a čekala ho cesta do Písku. V místní hale se postupně utkal s dvěma týmy Písku a s týmem Č.Krumlova a Strakonic.

Naši příznivci i trenér Dan Placer mohli být spokojeni. Kluci nic nepodcenili a všechny zápasy vyhráli. Zejména , ale zápas s Pískem Black byl velice vyrovnaný a výhra nebyla snadná. Tým podržel skvělým výkonem gólman Honza Domín, který dostal za celý turnaj je jeden gól, což je samozřejmě zásluha i celého týmu.
Poděkování patří pořadatelům a zejména panu rozhodčímu, který podal velmi dobrý výkon. Největší dík patří samozřejmě našim fanouškům za hlasitou podporu. Hráči si toho velmi váží.

Komentář trenéra Dana Placera: „Pěkný týmový výkon podpořený výborným gólmanem. Všichni kluci si na turnaji postupně vyzkoušeli, jaké je to hrát v první lajně. A nikdo nezklamal.  Drobné nedostatky samozřejmě v některých utkání v naší hře nastaly, ale v tomto věku se stále učíme, a věřím, že poctivým přístupem k tréninkům se budeme stále zlepšovat. „

Modrý tým se pod vedením trenéra Martina Mrzeny představil na horké půdě Meťáku. Ve třetím koši nás čekal tým z Kaplice a pak už samé derby zápasy s FA ČB, Štíři elévky a Meťákem. Tento turnaj byl pro čtyři kluky úplně první a byla na nich cítit nervozita. Turnajem naše mužstvo prošlo bez ztráty bodu a čtyři výhry byly veliký úspěch. Znamenal postup do druhého koše.

Komentář trenéra Martina Mrzeny: „Kluky musím pochválit za hezké akce a góly. Pro brankáře Matyho Brázdu to byl první turnaj a jsem rád, že na něho bylo spolehnutí a žádný gól si nemohl vyčítat ( dostal pouze 3 ve čtyřech zápasech ).“

Sestavy týmů:

Zelený tým: Gólman: Domín, hráči: Kratochvíl, Štrobl, Plucha, Vodička, Míchal, Čaloun, Kožnar 
Modrý tým: Gólman: Brázda, hráči: Šindela, Konečný, Panicucci, Mrzena, Hrnčíř, Trnka, Anderl, Konopa