Vydařený víkend štírů

O nadcházejícím víkendu se představily ve svých zápasech hned 4 naše týmy. A byly velmi úspěšné. Z 18 možných bodů vybojovali 15. V sobotu zvládli své zápasy starší žáci A v Kaplici a upevnili si 1. místo v tabulce. V neděli nastřílela mužská rezerva v Sezimově Ústí celkem 31 gólů. Starší žáci B v Písku potvrdili stoupající výkonnost. Elévové odehráli v Kaplici další jednodenní turnaj.

Muži B

Mužské béčko odjíždělo k dalším zápasům Jihočeské ligy jako favorit. Nejprve se utkalo s nováčkem soutěže z Lišova, který rozstřílelo 18:3 a poté si béčkaři smlsli i na Cosa Nostře, když ji vyprovodili výsledkem 12:3. Díky zisku 6 bodů se B-tým vyšvihl na první místo Jihočeské ligy. Ovšem druhé Strakonice ztrácí jen tři body a mají dva zápasy k dobru.

Starší žáci A

A-tým starších žáků uhájil vedoucí postavení v lize v Kaplice. Nejprve si Štíři poradili s nevyzpytatelným Táborem 7:5, když o vítězství rozhodli už v první třetině (6:0). Poté změřili podruhé během tří týdnů síly s Dačicemi, které tentokrát porazili jistě 13:3.

Starší žáci B

B-tým starších žáků odehrál další dva zápasy v Písku. A zejména první zápas vyšel Štírům dokonale, když si připsali druhé vítězství v řadě. Tentokrát proti JokerZ ČB a opět vysokým rozdílem – 13:3. Bohužel druhý zápas již tolik podařený nebyl a naši hráči si odnesli porážku 1:10.

Elévové

Dalším jednodenní turnaj čekal také na naše nejmenší hráče. Elévové, kteří nehrají dlouhodobou soutěž, se v Kaplici utkali s Malonty, Kaplicí a United. Hráči podali velmi dobré a bojovné výkony.

Napsat komentář