Starší žáci: ZELENÍ stoprocentí, MODŘÍ bojovní

ZELENÝM starším žákům FBC Štíři se tentokrát postavily celky Netolic a Písku. Do haly českobudějovického Meťáku příšli kluky povzbudit nejen rodiče, ale i starší žákyně, čímž bylo o motivaci předem postaráno. Obě utkání měla téměř shodný průběh a to štírskou dominanci. Klukům se turnaj vydařil jak po výsledkové, tak především po herní stránce. Štíři se snažili o ofenzivní kombinační florbal. Z toho rezultovalo plno pohledných akcí, krásných branek, dvě vítězství a průběžné 1. místo Jihočeské ligy starších žáků!

Komentář trenéra Jakuba Junga: “Výsledky jsou pro mě jen statické změny, preferuji ty dynamické, což je pro mě zlepšující se herní projev. Dále musím ocenit samostatnost a zodpovědný přístup celého týmu.

Štíři starší žáci MODŘÍ se na Meťáku utkali s Pískem a Milevskem. První utkání (s Pískem) kluci prohráli 1:6 po výborném výkonu píseckého gólmana, kterému vůbec nemohli dát gól. Druhý zápas MODŘÍ hráli proti Milevsku a průběh byl velmi napínavý. Bohužel v poslední minutě v oslabení dostali gól na 9:9.

Komentář trenéra Václava Bíci: „Chci poděkovat rodičům, kteří přišli podpořit kluky v obou zápasech. A klukům za pěkné výkony. Je vidět že změna v tréninku přínáší dílčí úspěchy.“

Jihočeská liga starších žáků-skupina A 2017-2018, 3. kolo
Štíři starší žáciMODŘÍ vs. FBC Sokol Písek 1:6
Štíři starší žáci ZELENÍ vs. TJ Netolice 1892 Rafani 19:2
FBC Došwich Milevsko bílí vs. Štíři starší žáciMODŘÍ 9:9 [R]
FBC Sokol Písek vs. Štíři starší žáci ZELENÍ 2:17