Začalo play-off. Mužské áčko je krok od semifinále

Sobota 4.3.

Vozíčkáři
Vozíčkáři v sobotu ani neinkasovali. Výsledky 7:0 (Basset Most) 1:0 (SKV Praha CompAp Team) a 5:0 k (FBK Jičín) hovoří za vše.

Relax po zápasech u vřídlel v Karlových Varech

Muži B
„Béčkaři“ skvěle! Po vítězstvích 10:9 (SK Cosa Nostra) a 10:4 (FbC Strakonice B) se Štíři posunuli na 2. místo Jihočeské ligy mužů.

Muži A
Elitní tým mužů vstoupil do play-off vítězně, když si dokázal poradit s Turnovem. Ačkoliv Štíři prohrávali už 1:3, dokázali utkání otočit ve svůj prospěch a zvítězit 6:4.

Juniorky
Štírky do play-off nevstoupily ideálně a vysoko prohrály. Po úvodních deseti minutách vyrovnané partie se soupeř dostal do dvoubrankového vedení a nalomená psychika holek již vzala za své. Skóre se zastavilo až na 2:26.

Ženy A
V boji o čtvrtou pozici se Štírky střetly s FBC Texas. Bohužel pražskému celku holky podlehly 2:7.


5.3. Neděle

Vozíčkáři
Nedělní „mač“ opět ve velkém stylu. Štíři si poradili se střešovickým Tatranem poměrem 4:1.

Muži A
Druhý zápas byla pořádná přestřelka v níž byly šťastnější znovu Štíři a zvítězili 12:8. Zároveň se dostali  do vedení v sérii 2:0. Zpečetit postup mohou Štíři již tuto sobotu od 20:30 hodin ve Sportovní hale.

Juniorky
Domácí prostředí mělo na holky pozitivní vliv. S těžkým soupeřem a ve velice improvizované sestavě odehrály jedno z nejlepších utkání v sezoně. Výsledek 2:14 neodpovídá příliš hernímu projevu obou celků. Náročná sezona je u konce – holky děkujeme 🙂

Ženy A
Další duel si Štírky již zpravily chuť a přehrály Kanonýrky z Kladna 4:2. V play-off změří síly s již zmíněným FBC Texas. V sérii hrané na dvě vítězná utkání se ženy představí na domácí palubovce Sportovní haly v neděli v 15:45.