Áčko povede tandem trenérů!

A-týmu mužů v nové sezoně povede trenérské duo Lukáš Malý – Jiří Kratochvíl. Asistentem bude Ondřej Havelka a jako trenér brankářů pokračuje Jaroslav Hejlek.

Lukáš Malý se na lavičku prvoligového týmu vrací už po roční přestávce, Jiří Kratochví vedl áčko naposledy v sezoně 2016/2017. Oba momentálně působí i u mládeže.

„Museli jsme rychle zareagovat na vzniklou situaci a po dlouhých debatách jsme dospěli k názoru, že bude momentálně nejlepší vytvořit trenérský tým, který áčko povede do příštích sezon. S Lukášem si rozumíme, máme podobný celkový pohled na florbal a klub, takže můžete očekávát bezproblémovou spolupráci. Ještě si musíme přesně rozdělit kompetence a můžeme se vrhnout do přípravy,“ řekl prezident klubu Jiří Kratochvíl s tím, že příprava A-týmu začne 2. května.

Velmi pozitivně vnímá i to, že v realizačním týmu budou působit Ondřej Havelka a Jaroslav Hejlek. „Jarda odváděl loni bezvadnou práci, od začátku jsem chtěl, aby pokračoval. Ondra má spoustu zkušeností jako hráč i trenér a jsem rád, že nám v této těžké situaci pomůže. Ještě přemýšlíme o kondičním trenérovi a jeho zapojení, u této pozice bychom chtěli mít jasno do konce dubna,“ doplnil Jiří Kratochvíl. V příští sezoně bude nadále také působit u týmu juniorů, stejně jako Lukáš Malý bude pokračovat u starších žáků.