Elévové mají za sebou předposlední turnaj

Modří

V dalším kole se tým modrých představil na turnaji v Písku. Prvním soupeřem byl tým z Meťáku. Zápas začal pro náš tým dobře a soupeře k ničemu dlouho nepustil a vstřelil gól. Bohužel z dalších šancí gól nepadl a tak soupeř dokázal 2x prostřelit našeho brankáře. Jsem rád, že to naše kluky nabudilo a zbytek zápasu se snažili výsledek otočit a to se povedlo a byla z toho první výhra. V dalším utkání byl soupeř ze Strakonic a tento zápas klukům sednul na 100% a byla z toho výhra a velká pochvala a prosba, ať takto hrají pořád. Ve třetím zápase byl naším soupeřem domácí tým z Písku. Začátek zápasu byl z naší strany vynikající a kluky musím pochválit. V takto vyrovnaných zápasech rozhoduje 100% koncentrace každého na hřišti a někdy i štěstí a tak v tomto zápase vyhrál tým z Písku. V posledním zápase nás čekal tým z Jindřichova Hradce. Jsem rád, že kluci tento zápas dokázali vyhrát a prohru z předchozího zápasu hodili za hlavu a tak mohla celá hlava slyšet naše vítězné kolečko.
Martin Mrzena

Zelení

V neděli 26.3. se uskutečnil turnaj v 2. koše v Milevsku. Trenérské duo tvořili Vendy Podzimková a Víťa Strouhal. Hráči byli natěšeni na první zápas a po rozběhání a rozcvičce si pořádně zakřičeli. Úvodní utkání jsme vyhráli nad Českým Krumlovem 4:1. Jediné co nás trápilo, bylo ze začátku trefit branku, což jak se pak ukázalo nás provázelo v celém turnaji. Po remíze s Táborem 3:3 přišla prohra proti Milevsku 2:4. V posledním zápase jsme si připsali vítězství proti Strakonicím 4:1. Díky umístění v turnaji jsme postoupili do 1. koše, který se bude konat v Českých Budějovicích.
Chválím kluky, že nezaspali první utkání. Ve hře byly vidět prvky co trénujeme a zlepšení v technice střelby. Nesmíme usnout na vavřínech a makat dál. Díky za turnaj.
Vendy Podzimková

Sestavy týmů:
Modří: (G) Brázda, Kratochvíl, Čaloun, Štrobl, Panicucci, Anderl, Míchal, Mrzena
Zelení: (G) Kožnar, Šindela, Hrnčíř, Beránek, Vodička, Trnka, Konopa, Hausel

Elévky

Elévky vyrazily v rámci třetího koše bojovat do Písku, kde je čekaly týmy Malont, Písku, FA a Soběslavi. I když si holky dokázaly vytvořit spoustu šancí, tentokrát nám to tam moc nepadalo. První zápas proti Malontům jsme vyhrály 1:0, následovala prohra s Pískem 0:2, kde bylo od spousta faulů, které se i přes upozornění rozhodčí nepískaly, následovala remíza se Soběslaví 2:2 a naposled prohra s FA 0:3. Díky pořádání jsme nespadly, ale na závěr sezóny si zahrajeme opět 3.koš a navíc na domácí půdě, kde se budeme snažit předvést, že florbal opravdu umíme, že jsme se za tu sezónu posunuly a snad se nám povede dát i víc gólů a poslední turnaj si opravdu užijeme.

Sestava : Hajná, Vavrochová, Kolářová, Malíková V., Čapková, Vačkářová, Malíková H., Šustová, Fenerevová, Tlamsová