B-tým postoupuje, stihl i exhibici s malými Štíry

Po sobotním Superfinále byla na štírském programu nadstavba o 3. ligu mužů. Ve sportovní hale ČB mužská rezerva nejprve narazila na Jihlavu B a poté na Třeboň. Štíři nenechali nic náhodě a silně posílili kádr o opory A-týmu a juniorů. V neděli proběhl také trénink regionálních výběrů starších a mladších žáků v Jindřichově Hradci.

Muži B

Posilněný B-tým v prvním zápase nejprve rozstřílel tým z Jihlavy 22:0. A jelikož další zápas se hrál až od 15:00, stihli si naši hráči zahrát i s mladými nadějemi Štírů, kteří přišli využít volnou halu ke zkvalitnění svých dovedností. Zápas s Třeboní opět patřil Štírům. Tentokrát se ovšem štírský brankostroj silně zadrhl a to hlavně díky betonující taktice Třeboně a obětavosti jejich hráčů, ale i kvůli zmenšenému hřišti z důvodu položeného taraflexu. I přesto Štíři zvítězili 4:3, když vítěznou branku vstřelil nejproduktivnější hráč béčka v této sezoně Martin Doškář, a postoupili tak do 3. ligy.

Regionální výběry starších a mladších žáků

V neděli 21. dubna čekal naše vybrané hráče boj o konečnou nominaci do reprezentačního výběru Jihočeského kraje starších a mladších žáků. Na trénink byli nominováni: starší žáci – Šimon Perek, Vít Máček, Robin Podlaha a David Caha; mladší žáci: Dan Drobiš, Radim Hrouzek, Honza Gucko, Petr Bláha a Lukáš Vácha. Konečná nominace ještě není známa.

B-tým mužů slaví postup do 3. ligy

Hráči B-týmu si mezi zápasy zahráli s mladými nadějemi Štírů

Napsat komentář