Béčko dorostu v Jindřichově Hradci jednou vyhrálo a jednou prohrálo

TJ Centropen Dačice – FBC Štíři Č. Budějovice B 4:6 (3:0, 0:5, 1:1)

V první třetině vyprodukovali Štíři několik hrubek a na rozdíl od soupeře své šance neproměnili, a tak soupeř zaslouženě vedl.
Po důrazné domluvě o přestávce mezi první a druhou třetinou a připomenutí co vlastně chceme hrát, se výkon rapidně zlepšil a Štíři během sedmi minut vstřelili pět gólů.
V závěrečné třetině zkoušel soupeř více napadat, což přineslo Štírům několik ztrát a několik přečíslení, jeden gól na každé straně a v konečném součtu vítězství Štírů.

FBC Štíři Č. Budějovice B – FK Slovan Jindřichův Hradec 3:11 (0:4, 2:3, 1:4)

Vedoucí tým tabulky zatím v soutěži neztratil ani bod a nic na tom nezměnil ani tento zápas. V předchozím vzájemném zápase Štíři prohráli 10:0 a až do poloviny zápasu to vypadalo na podobný průběh. Ve druhé polovině zápasu už byl herní projev výrazně lepší a Štíři byli vedoucímu týmu tabulky důstojným soupeřem.
Celkové hodnocení Turnaje: Herní projev o něco lepší než na předchozích turnajích, ale musíme jej potvrdit na dalších turnajích.

Sestava: Tůma,- Nebor, Šmíd, Cirhan, Hájek, Tibitancl, Koupal, Marek, David, Přech, Brzobohatý, Němec, John, Knor, Novotný, Slepička.