David Mrzena zve na zápasy dorostenců

Čeká vás poslední turnaj v tomto roce. Momentálně se nacházíte na třetí příčce. Bohužel se vám poslední turnaj moc nevyvedl a prohráli jste s největšími konkurenty o postup do Play-off vysokým rozdílem. V Budějovicích nastoupíte proti dvou jihočeským rivalům Jindřichově Hradci a Českému Krumlovu.

To, že se minulý turnaj v Pardubicích nepovedl, vědí snad všichni. Na tréninku jsme si to vyříkali a hodili za hlavu. Víme, kde jsme udělali chyby a to je dobře do budoucna. Doma určitě budeme chtít získat 6 bodů a přečkat Vánoce a Silvestr v klidu mezi nejlepší čtyřkou ligy.

David Mrzena

Když se podíváme na tabulku, jste na třetím místě, dali jste nejvíce gólů, ale také patříte k nejvíce inkasujícím týmům.

Je to hlavně naší útočnou hrou. Všichni se zblázníme a chceme dát gól. Je to špatně ale nás to určitě víc baví než celý zápas betonovat a čekat na chyby. Třetí chceme být i po Vánocích .

S oběma soupeři jste se už potkali. S Krumlovem jste v prvním zápase prohráli (6:3). Jindřichův Hradec jste jasně přehráli 9:13. Jaké to budou zápasy?

Krumlov je náš velký rival už od starších žáků. Hodně kluků tam známe, teď v neděli jsme se viděli na výběrech, jezdili jsme tam na tréninky. Určitě obě utkání budou vyhecované, už jenom díky tomu, že jsou to jediní soupeři z jižních Čech.

Chybět bude Dan Tesař, který má zlomené prsty na noze. Bude to velká ztráta?

Určitě ano. Tesy vede kanadu a ty góly budou chybět. Musíme se s tím nějak vypořádat.

Přejeme hodně úspěchů a dvě výhry! 

Napsat komentář