Den se střelcem Davidem Cahou

Dnes jsme se vám rozhodli přiblížit den Štírů ve Švédsku na příkladu Davida Cahy. Ten působí u nás v klubu již pátý rok a zde také započal svou kariéru. Nyní hraje za starší žáky, kde s přehledem ovládá kanadské bodování ligy se 70 body a více než padesáti góly ve 12 zápasech. Prosazuje se také v první dorostenecké lize, kde mu v bodování patří třetí příčka za 16 gólů a 11 asistencí. David patří rovněž do reprezentace Jihočeského kraje starších žáků.

Včerejší den začal budíčkem v 8:15. Po něm se David vydal spolu se svým týmem na snídani do jídelny nedaleko naší školy. K snídani si David dal cereálie s mlékem a džus. Po snídani se Štíři vydali na svůj první zápas na turnaji. V hale Lundbystrand se utkali se švédským týmem Husqvarna IK. Zápas pro Štíry nezačal dobře, když prohrávali po polovině zápasu již 0:3. Ale díky brance Vojty Rybky se dostali zpět do hry a zhruba 7 minut před koncem přišla chvíle i našeho střelce Davida Cahy, který střelou z první po nahrávce Davida Mrzeny snížil na 2:3. Štírů se povedlo ještě vyrovnat, ale na body to stejně nestačili, protože 4 vteřiny před koncem inkasovali na 3:4.

David při snídani a Štíři při cestě na zápas

Po zápase se Štíři vydali na oběd, kde bylo pro Davida a spol. připraveno kuřecí maso s rýží. Následoval odpočinek a výjezd do Vallhale centra, kde si David koupil novou čepel. V tomto centru si několik Štírů vyzkoušelo i tvrdost střelby. David se bohužel této soutěže nezúčastnil, takže tvrdost střely našeho střelce pro nás stále zůstává tajemstvím.

David při zápase na Gothia cupu a obědě

Poté se Štíři vrátili do školy, dali si večeři a vydali se na utkání 1. švédské ligy. Po problémech s dopravou, když po nějakou dobu nejezdila jediná tramvaj, která jede k hale, Štíři dorazili na zápas. V hale Liseberg sledovali atraktivní zápas a vítězství domácího týmu 8:7. Po skončení zápasu jeli Štíři do školy a šli spát.

David sleduje zápas 1. švédské ligy

Večerní hygiena a jde se spát

Jak se povede Davidovi a celému týmu můžete sledovat opět na našem webu a facebooku.

Napsat komentář