Dorost A bere dvě vítězství

Po minulém nevydařeném turnaji, když si dorost připsal dvě prohry bez vstřelené branky, se tentokrát prosadil podstatně lépe. Ve sportovní hale nám byli soupeři pražští Butchis a SKV.
V prvním zápase proti Butchis se nám konečně povedl vstup do zápasu a po první třetině jsme vedli 4:0. Ve druhé třetině byl zápas o poznání vyrovnanější, ale i tak stále vedeme v poměru 5:2. V poslední třetině opět na kluky dolehla tíha okamžiku, že by mohli uhrát dobrý výsledek a nakonec zápas končí v poměru 5:5 a jde se na samostatné nájezdy. Nájezdy jsou vždy loterie, ale tentokrát se šťastným koncem pro nás. Jonáš Bican nepustil za svá záda ani jeden nájezd, Jan Kouba svůj nájezd proměnil a vyhráváme 6:5.
Ve druhém zápase nás čeká soupeř, se kterým jsme letos ještě nehráli. Pražští SKV hráli první a druhý koš a nyní se s nimi konečně potkáváme. V zápase jsme lepší, ale bohužel se nám nedaří lépe pronikat přes velmi dobře fungující defenzívu soupeře. Taháme se o každý metr hřiště, ale bojovností a trpělivostí nakonec také vítězíme, tentokrát v poměru 5:3.
Bohužel i přes dvě výhry budeme hrát příště opět třetí koš, neboť pražští Butchis pořádají další turnaj a tak se na náš úkor zachraňují ve druhém koši i přesto, že v tabulce jsou za námi.
Komentář trenérů Martina Vašíčka a Pavla Kouby: „Ze základní sestavy dorostenců nám vypadlo několik hráčů a tak jsme vzali na zkušenou několik
starších žáků. Jelikož jsme si kluky vytáhli v loňském roce do našeho týmu, tehdy ještě starších žáků,
věděli jsme přesně co od nich čekat. Celý tým tentokrát makal naplno a naštěstí se nám vyhnula i
zranění. Všem děkujeme za předvedenou hru, bojovnost a těšíme se za 14 dní v Soběslavi.“