Dorostu se v Praze nedařilo

Poprvé se náš tým dostal do 1. výkonnostního koše, ale moc radosti v Praze nebylo. 

V prvním zápase nás čeká Znojmo. S týmem Znojma jsme se utkali nedávno v Českých Budějovicích a víme co od nich čekat. Kluci se do zápasu vrhli po hlavě, ale trošku na úkor kvality. Naše taktické chyby dostaly soupeře do sedadla a my už nedokážeme se zápasem něco udělat. Prohráváme 8:3. Za zmínku stojí perfektně provedené trestné střílení Lukáš Jíry. 

Ve druhém zápase nás čeká Písek. Bohužel se opakují chyby z prvního zápasu a rychle prohráváme. První třetina nám hrubě nevyšla a prohráváme 5:1. Následně měníme složení sestavy a zkoušíme, co se dá. Od druhé třetiny makáme, kombinujeme a Písek se chvílemi dostává pod velký tlak. Snižujeme na 3:5. Ve třetí třetině se obraz hry nemění. Písek se většinu času jen brání a dokonce začíná vyhazovat i míčky, což jsem u tohoto týmu dlouho neviděl. Bohužel na konci třetiny uděláme zase hloupé chyby a jdeme do oslabení, a to Písku bude stačit. Prohráváme 6:4.

Ohlas trenérů: „Rozhodně jsme od nás čekali víc, ale asi na kluky dolehla tíha 1. výkonnostního koše. Kde nás tlačila bota v těchto dvou zápasech víme naprosto přesně. Klukům chceme poděkovat za bojovnost a za to, že i když se nám nedařilo, pořád makali a nevynechali jediný souboj. Příští týden nás čeká Sparta a Chodov a my budeme připraveni.”