Elévky a přípravka vstoupili do sezóny

V sobotu 12.10. vstoupily do sezóny i nejmenší štírské naděje. Na domácí palubovce se představili hráči přípravky a elévek.

Za přípravku nastoupili zkušení borci, kteří hráli zápasy po hlavičkou ČF již v loňské sezóně. Jediný kdo si odbyl ligovou premiéru byl Marek Beneš. Kluc sehráli parádní turnaj, ve kterém stříleli spousty gólů a k vidění bylo i několik krásných akcí, za které by se nemuseli stydět ani starší hráči.

Za elévky naopak v loňské sezóně okusila ostré zápasy pouze Anna Česáková, pro ostatní holky to byl první turnaj. Holky ukázaly, že se umí prosadit i v čistě klučičí soutěži a předváděly hezké výkony.

Komentář trenérky elévek Anežky Dudáčkové: „ Holky předvedly super výkon. Pár z nich dokonce odehrálo svůj první zápas a musím je pochválit i s tím, jak si dokázaly poradit s malou účastí, která byla jenom 4+1. Takže i když to tak podle výsledků nevypadá, hrály opravdu dobře, takže ode mě mají holky velkou pochvalu. Děkuju za krásný první turnaj.“

Komentář trenéra přípravky Víta Strouhala: „Bylo znát, že drtivá většina kluků znala prostřední florbalových turnajů. Díky tomu se nám podařilo vstoupit do turnaje na výbornou, což je oproti loňské sezóně pokrok a doufám, že na dalších turnajích na to navážeme. Chtěl bych kluky pochválit za super akce. Velikou pochvalu si zaslouží Tomáš Metelka, který si na turnaji otevřel střelnici :).. Hlavně neusnout na vavřínech a dál makat. “