FANDÍŠ ŠTÍRŮM? KUP SI PERMANENTKU!

Štíři si váží svých fanoušků a připravili pro ně novinku. Permanentku na sezonu 2015/2016. „Je to vůbec poprvé v historii, kdy něco podobného spouštíme. Je to taková milá maličkost pro naše stále fanoušky. Permanentka má velikost vizitky, takže se perfektně hodí do peněženky. Samozřejmě s permanentkou stále platí, jako s každou vstupenkou, že je k ní pivo nebo nealko zdarma. Na permanentce jsou navíc termíny zápasů, aby majitel nemusel nikde hledat, kdy se hraje příště,“ uvedl prezident klubu Jiří Kratochvíl.

Cena permanentky je 300 Kč a platí na zápasy mužů i žen, proto je z jedné strany modrá a z druhé červená. „Poprvé na ní mohou jít fanoušci zadarmo už na čtvrteční pohárový zápas mužů Štíři – Kladno,“ vysvětlil Kratochvíl. K zakoupení bude na všech zápasech A-týmů, ve Sportu15 a také si ji můžete objednat u trenérů klubu.

„Každá permanentka má své unikátní číslo a první zájemci si samozřejmě mohou vybrat to své oblíbené,“ doplnil prezident Štírů. Design permanentky je opět práce Pavla Kubeše z kupastudio, který je také autorem nového loga či zápasových programů.

Napsat komentář