Hodnocení sezóny z pohledu trenéra: Michal Tibitancl

Sezóna modrých starších žáků skončila také před závěrečným turnajem.

Sezona byla předčasně ukončena. Co to znamenalo pro starší žáky modrý?
Přišli jsme o závěrečný turnaj, což je velká škoda a co se týče tréninku, tak mě a určitě i kluky dost mrzí, že si po sezóně ještě nemůžou pořádně zatrénovat a před letní přípravou pořádně zahrát ještě florbal.

Do týmu si převzal až v průběhu sezóny. Jak si se s tím vypořádal?
Jelikož jsem kluky trénoval jednou týdně už minulou sezónu tak jsem věděl do čeho jdu, když jsem tým přebíral. Ale stejně to nebylo nic jednoduchého, naštěstí mi s tím hodně pomohl můj asistent a i spoluhráč z juniorky Lukáš Tinavský a pár starších kluků z týmu. A diky tomu jsem už po pár treninkách věděl, co od kluků můžu očekávat. A že i nás dva s Tinym kluci přijali dobře.

Splnila sezóna tvoje očekávání?
Jelikož už jsem vlastně nastupoval do rozjetého vlaku tak jsem nevěděl, co mám od celého týmu čekat. Ale i přesto si myslím, že kluci splnili moje očekávání a i když je u nich ještě co zlepšovat tak mě rozhodně nijak nezklamali.

Hraješ i juniorskou KB ligu, jak jde skloubit náročný program s trénováním?
Není to jednoduché. Ze školy jsem většinou jezdil hned na tréninky kluku a z těch tréninku na svoje tréninky. Člověk musí florbal opravdu milovat, aby tohle zvladnul. A jelikož jsme měli zápasy v sezóně skoro každý víkend tak jsem nestihl pár zápasu kluků, což mě mrzí. Ale naštěstí se našely trenéři který mě zastoupili a děkuji jim za to.

Jak trávíš koronavirové prázdniny?
Mamka mi zařídila brigádu v Penny v Krumlově kde ale oblastní ředitel zjistil že mám řidičák a auto, takže teď jezdím po Penny v celém jihočeském kraji a pomáhám, kde se dá. Zrovna dneska jsem byl v Prachaticích. Takže spíš než jako prazdniny to mám jako pořádnou makačku