I druhé soustředění bylo úspěšně ukončeno

V noci ze čtvrtka na pátek trenéři přichystali účastníkům soustředění nemalé překvapení, když je vzali na stezku odvahy. Děti šly po svíčkách v areálu fotbalového hřiště, překonaly strach a získaly odměnu v podobě florbalového míčku.  I přes malé obavy všichni úspěšně prošli a na závěr vystrašili i samotné trenéry.

Budíček byl posunutý na později a vstávalo se velmi příjemně, jelikož nebyla rozcvička. Dopoledne bylo doslova nabité soutěžemi. V hale si hráči zazávodili na opičí dráze. Museli proběhnout slalom popředu i pozadu, válet sudy, podlézt pod gymnastickou kozou a obléct si rozlišovák, což bylo asi největším kamenem úrazu. Na hřišti byla postavena dráha podobná. Využívali se zde slalomy, atletický žebřík a gumičky na spojení nohou.

Po výborném řízku k obědu proběhlo balení zavazadel a uklízení ubytovny. Na školním areálu posléze proběhlo vyhodnocení celotýdenní etapové hry a dopoledních soutěží. Za odměnu byly pro hráče přichystané krásné ceny-štírské láhve, vlaječky, trička, podpisové kartičky hráčů české florbalové reprezentace a to nejlepší na závěr-každý tým dostal polárkový dort.

Po páté hodině odpoledne se Štíři rozloučili s Horní Stropnicí, na kterou se opět těší příští rok, a vyrazili domů do Českých Budějovic.

Napsat komentář