Junioři vyřadili Jihlavu a pokračují v play off!

Sobota 25.3.

Mladší žákyně
Štírky se představily na českobudějovickém Meťáku a domácí prostředí jim evidentně svědčilo. Na turnaji jen jednou okusily hořkost porážky. Sbíraly především vítězství a úsměvy na tvářích. Holky jen tak dál!


Elévové
Do Kaplice vyrazili k předposlednímu turnaji elévové. Do boje vstoupily oba štírské celky, které se střetly se soupeři z Kaplice a Písku. Výsledkem byla spousta utkání, florbalových zážitků a všeobecného veselí J.


Mladší žáci
Tři mužstva Štírů se v sobotu odpoledne v Ševětíně zúčastnila neligového „Velkého florbalového turnaje“ ve florbale 3+1. Tým zelených turnaj, ve kterém nastupili soupeři Rafani Netolice (2 družstva), Ševětín (2 celky) a Veselí nad Lužnicí, jednoznačně ovládl. Modří brali bronz a modrozelení skončili na 6. místě.


Junioři
Skvěle! Junioři první utkání play off proti FBŠ Jihlava naprosto dominovali a zápas bezpečně dovedli do vítězného konce. Výsledek 5:0.


Neděle 26.3.

Starší žáci
Poslední turnaj starších žáků byl ve znamení dne a noci. Hororové začátky utkání střídaly pasáže naprosté dominance. Výsledkem byla porážka 4:7 s FBC Spartak Kaplice a remíza 6:6 s TJ Centropen Dačice.



Junioři
V Dolní Cerekvi Štíři ztvrdili postup do dalšího kola play off! Byť utkání bylo o dost vyrovnanější než to předešlé, přesto naši kluci dokázali zvítězit, tentokrát 7:5. Gratulujeme!