Letos předposlední ,,Kdo hraje florbal nezlobí“

V sobotu posledního listopadu jsme měli na programu další turnaj. Na tomto turnaji jsme měli připraveno několik novinek. Prvně v celé historii těchto turnajů byly 2 hřiště vybaveny velkými brankami. V nich se kromě tradičních brankářů představili i brankáři našeho dorosteneckého týmu. Ti se zároveň představili na hřišti nejmenších hráčů a to v souboji o „krále střelců“. Pomyslné koruny krále střelců nakonec dosáhli všichni střelci a zaslouženě si odnesli sladkou odměnu.

Výše zmíněné novinky byli příjemným zpestřením a určitě je budeme chtít ještě někdy v budoucnu zopakovat. K vidění však jako vždy byl vidět tvrdý souboj mezi hráči a děrovaným míčkem. Ten i tentokráte vyhráli hráči a hráčky.

 

Tento souboj si nenechali ujít hráči mužského A týmu kteří po tomto turnaji nastupovali ke svému domácímu utkání s Havlíčkovým Brodem. Nezapomněli však naše nastupující florbalové hvězdy ocenit. Ceny jim na konci předali Kapitán A týmu J. Tomšíček se svým zástupcem M. Kudláčkem.

 

Další turnaj je na programu 14. prosince od 11 hodin. Ten opět bude speciální, protože se bude jednat o turnaj s nádechem Vánočních překvapení.

(jn)

Napsat komentář