Malé Štíry navštívili čerti s Mikulášem

Loňský příchod Mikuláše s čerty a andělem založil novou tradici, a tak se i letos mohli hráči přípravky a elévů těšit na sladké odměny.

Ve čtvrtek 4. 12. se do tělocvičen na ZŠ Vltava vypravila skupina štírských hráčů, aby zde potěšila děti drobnými dárečky. V hlavní roli figurovali i některé hvězdy našeho mužského A-týmu-Ondřej Havelka, Michael Kudláček a Kuba Kunst.

Děti řekly Mikulášovi básničku, nebo splnily zadaný úkol, a i přes mírné obavy z čertů, se všichni společně vyfotili.

Nakonec se však ukázalo, že nejzlobivější byli trenéři a tudíž byly obavy zbytečné.

Komentář čerta Michaela Kudláčka: Samozřejmě se mi to moc líbilo. Byla sranda už při převlíkání do kostýmů, když jsme se s Havim, hádali, kdo bude mít pytel a kdo metlu. Chvilku mi trvalo pochopit, na které děti můžeme být zlejší a které strašit nesmíme, ale pak už to šlo jak na drátkách. Lukáš Malý nám poradil. Pak se mi líbilo, jak se Mikulášovi rozpouštěly fousy v puse a když jsme naháněli Lukáše, aby si šel pro výprask. A samozřejmě jsem byl mile překvapen, jak byly děti šikovné a poslušné.

„Mikulášská nadílka měla super atmosféru, děti musím pochválit za statečnost, krásný přednes básniček a plnění úkolů. Rovněž děkuji dětem za to, že když se Mikuláš ptal, jestli je trenér na ně hodný, tak sborově prohlásili, že ano. Takže čerti odešli s prázdným pytlem, což jsem moc rád.“ Dodal na závěr trenér Dan Placer.

Více fotografií najdete již brzy ve fotogalerii.

Napsat komentář