Muži A dostali v Praze desítku

V sobotu muži „A“ vyjeli na venkovní utkání do Kunratic, kde je čekal souboj s prvním týmem tabulky Wizards.

Po aktivním začátku se jako první mohli radovat v 11. minutě domácí. Na tento gól odpovídá vzápětí Hanák. Minutu na to jdou po chybě ve štírské obraně domácí opět do vedeni 2:1. Jenže jihočeši mají Hanáka, který zpoza brány předvádí ukázkový „zorro trick“ a je vyrovnáno 2:2. Do konce první třetiny se prosazují už jenom domácí a dostávají se do vedení 3:2.

Druhou periodu začíná aktivněji tým z hlavního města . Ve 35. minutě hry, ale vyrovnává krásnou střelou Šimek . Bohužel  pro hosty přichází faul na jejich polovině. Ze standartní situace domácí dostávají míček až za záda Kulhana. Druhá třetina končí za stavu 4:3 .

V 6. minutě třetí třetiny využívají domácí chyby ve štírské obraně a odskakují do dvougólového vedení. Po faulech na obou stranách se hraje 4 na 4. Tento počet hráčů zřejmě svědčí více domácím, kteří střílí šestý gól. Minutu na to Hejplík využívá přesilovou hru a koriguje stav utkání. Po dvou minutách hry pro změnu využívají přesilovou hru domácí. Probíhá 55. minuta hry a domácí přidávají osmý gól do sítě Kulhana a vypadá to, že o výsledku zápasu je rozhodnuto. Po minutě hry Hanák kompletuje svůj další hattrick! Štíři ještě zkoušejí vykřesat naději a sahají ke hře bez brankáře. Jejich snahu ukončuje blok domácích a střela do prázdné brány. Těsně před koncem hry stihnou vstřelit domácí svůj desátý gól a utkání končí výsledkem 10:5.

Komentář trenéra hostů Lukáše Malého: „Vyrovnaný zápas zlomila pasáž našich chyb v půlce třetí třetiny. Děkuji soupeři za utkání.“