Muži slaví v polovině soutěže první místo, juniorky vyhrály v Liberci

2016-11-27-stiria-praha

Sobota 26.11.

Muži B
Další dvě utkání odehrálo mužské „béčko“. Nejprve ve vyrovnaném utkání Štíři smolně podlehli týmu Banes Florbal Soběslav 7:8. Následně si zpravili chuť proti FbC Strakonice B, které deklasovaly 12:2.

Juniorky
Další z řady věhlasných soupeřů čekal na tým juniorek. Tentokrát jím byl PSN Tatran. Ačkoliv Štírky předvedly jeden z lepších výkonů, musely nakonec skousnout porážku 2:16.

Muži A
Muži jako lídr soutěže zavítali na půdu Mukařova. Bohužel právě tento celek utnul úctyhodnou sérii štírských výher. Muži prohráli 3:5, přesto ale zůstávají v čele Národní ligy.

Neděle 27.11.

Mladší žáci
Další z řady turnajů mají za sebou mladší žáci. Tým zelených se radoval z 1. místa. Tým modrých po bojovných výkonech svým soupeřům podlehl.

Juniorky
To, že se pod Ještědem body snadno nezískávají, je všeobecně známo. Juniorky to přesto dokázaly a v ranním utkání přehrály FBC Liberec poměrem 9:6. Připsaly si tak první vítězství za tři body. Holky tak zahájily tradici, že na první advent Štírky v nejvyšší soutěži neprohrávají 🙂

Dorostenci
Dorostenci v domácím prostředí nejdříve nestačili na TJ Sokol Jaroměř a soupeři podlehli hladce 3:10. V následujícím dechberoucím utkání vydřeli remízu 7:7 s PSKC Okříšky.