Mužské áčko podpořili nejmenší Štíři

V neděli 8. 2. 2015 zavítal do Sportovní haly soupeř z Turnova, aby změřil své síly s naším mužským áčkem. Byl to důležitý zápas, neboť naši muži si chtějí vybudovat co nejlepší startovní pozici do vyřazovacích bojů.

Naši nejmenší hráči oddílu proto neváhali a opět se v hojném počtu zúčastnili akce, kde společně doprovodili naše hvězdy A-týmu před začátkem utkání na hrací plochu a poté neúnavně podporovali z hlediště po celý zápas své dospělé vzory. Hráči A-týmu své fanoušky nezklamali a dokázali soupeře z Turnova porazit, takže nemohl chybět tradiční rituál ve formě plácnutí a děkovačky malých Štírů s hráči A-týmu.

Jinak naše štírské naděje se opět v přestávkovém programu ukázali to v nejlepším světle, a diváci v hledišti se jistě nenudili. Nesmím zapomenout poděkovat Petře Cuřínové a Petru Zubovi, kteří měli na starost akci s našimi malými Štíry a s přehledem to zvládli.

Komentář účastníka akce Davida Zuba: „Líbilo se mi to, vyhrálo se, takže super, hezky jsem si zabubnoval a zafandil na tribuně s kamarády.“

Autor: Daniel Placer

 

Napsat komentář