Obhajoba stříbra bude těžká

V sobotu 2.6. se v Českých Budějovicích koná Mattoni 1/2Maraton České Budějovice 2018. Své zastoupení na závodu budou mít i Štíři.

Na doprovodný závod DM rodinný běh se jistě postaví vítězky soutěže ze zápasu „A“ týmu. Několik odvážlivců se postaví na start hlavního závodu. Ve štafetovém závodě se letos poprvé představí tým složený z předních českobudějovických klubů. Štafetu rozběhne Štír Vít Strouhal, po něm poběží Dynamák Elvis Sukisa Mashike, který předá štafetu volejbalistovi Jihostroje Jiřímu Krafferovi a finišovat bude hokejista Motoru Karel Plášil.

To nejdůležitější na závěr. Svůj tým ve štafetovém závodě budou mít i Štíři. O proti loňsku se sestava změnila pouze na prvním úseku, kde stále zraněného Petra Žáčka nahradil benjamínek Mikuláš Fořt, který předá štafetu kapitánovi týmu Michaelovi Kudláčkovi, na třetím úseku poběží rychlonožka Lukáš Froněk a na závěr nejproduktivnější hráč uplynulé sezóny Lukáš Malý, který i zhodnotil šance na obhajobu stříbra. „Letos jsme ještě z důvodu dlouhé sezóny nezahájili přípravu, takže těžko říct, jakou budou mít hráči formu. Loni měli již hráči za sebou měsíc a půl letní přípravy. Obhajoba stříbra bude tedy těžká, ale jdeme do toho naplno“.

Přijďte všechny Štíry podpořit!