Po dlouhé pauze se předvedli elévové

Tentokráte nikoliv ve sportovní hale, kterou nám chce město zbourat, ale v hale v ulici Na Sádkách se uskutečnil další turnaj elévů v soutěžích ČFbU. Jako obvykle jsme přihlásili dva týmy, modrý a bílý. Soupeři nám byli dva týmy United, Big a Top a dva týmy z Jindřichova Hradce, bílý a blue. První zápas obou týmů byl vzájemný a oba naše týmy se spíše rozkoukávaly. Bílý však předvedli více florbalovosti a zaslouženě vyhráli 6:2. Více už k zápasům jednotlivým našim týmům.

Modrý tým měl ve svém středu hráče se zkušenostmi ze soutěží elévů, ale bohužel se spíše snažili hráči prosazovat pouze individuelně a kombinace hodně vázla. To se i podepsalo na výsledkách v jednotlivých zápasech. Prohráli s oběma týmy z Jindřichova Hradce a s United Top. V posledním zápase však začali více dbát na pokyny trenérů a více si přihrávat a rázem se dostavil i lepší výsledek. S týmem United Big dokázali uválčit remízu a mnoho nechybělo, aby zápas vyhráli. Pozitivní však je, že se dařilo střílet branky a 5 vstřelených branek za 4 zápasy je dobrým příslibem do budoucna.

Bílý tým těžil z přehledu Kuby Zemana a Lukáše Periny. Ostatní se jim snažili napodobit a tento tým předváděl nádherný kombinační florbal. Místy byli vidět i přihrávky z prvního doteku což je velký úspěch. V první třech utkáních nedali soupeřům šanci a 18 střelených branek ve 4 utkání jen potvrzuje kvalitu našich hráčů. Je vidět, že když se pořádně nahrává tak to jednotlivé hráče i více baví. A když nás to baví tak je radost na naši hru koukat. V posledním utkání nám však drobně docházeli síly a kombinace nebyla, tak přesná jako obvykle. Toho soupeři z J. Hradce využili a zvítězili 3:2.

Další radost krásným florbalem budou naši nejmenší rozdávat 17.3. v Jindřichově Hradci. Kdo chce tuto radost vidět tak musí tam. Uvidíme zda se nenajde místo ještě před tím ve sportovní hale, abychom je mohli vidět dříve než v půlce března a to i včetně našich nejmenších, kteří se prezentovali na finále poháru ČFbU. Tam sklidili velký, zasloužený ohlas.

Napsat komentář