Přehled víkendových výsledků

O uplynulém víkendu hráli muži A, ženy, dorostenci, dorostenky a mladší žáci. Bohužel žádný z týmů nebyl stoprocentní.

Muži A

Áčko nejprve sehrálo v sobotu duel v Jihlavě, ve kterém zvítězilo 8:6, a osamostatnilo se tak v čele soutěže, protože Žďár nad Sázavou ztratil bod v Náchodě. Avšak už v neděli o vedoucí pozici přišlo, jelikož nestačilo na spolufavorita ligy Snipers Třebíč a po boji prohrálo 7:8, když vítězný gól vstřelili Třebíčští v čase 58:08. Štírům tak skončila devítizápasová vítězná šňůra v lize i poháru. Naposledy Štíři prohráli v Trutnově 24. února. Štíři jsou nyní na třetím místě tabulky 2. ligy mužů o skóre právě za druhou Třebíčí a jen dva body ztrácí na vedoucí Žďár, se kterým se utkají již v dalším kole 19. října na jeho palubovce.

Dorostenci

Dorostenci už podali mnohem lepší výkony než v minulém dvojkole, ale na body to stále nestačilo. S Hradce Králové prohráli 5:9 a s Českým Krumlovem 6:8.

Mladší žáci

Mlži odehráli první ligový turnaj nové sezony a byli úspěšní. Ve Strakonicích porazili všechny své soupeře.

Ženy

Zápas s kvalitním nováčkem z Dačic Štírky nezvládly a prohrály 2:4. Poté nestačili ani na největšího favorita soutěže z Tábora – 2:5.

Dorostenky

Po minulé sezoně, kdy měli Štíři poprvé v soutěžích tým dorostenek a Štírky tak teprve sbíraly zápasové zkušenosti, se začaly dostavovat i výsledky. Nejprve s přehledem zvládly derby s United poměrem 4:2. Pak sice prohrály s Táborem 2:5, ale podaly mnohem lepší výkon než v minulé sezoně, který je dalším příslibem do budoucna.

Napsat komentář