Premiérová vítězství pro modré starší žáky

Vítězný turnaj, kde plnění našich povinností tvořilo góly a naopak každá z chyb byla potrestána inkasovaným gólem, nebo velmi těžkým zákrokem pro našeho golmana. Zápas s Meťákem byl po první třetině na naší strašně, kdy se střelecky prosadil hráč Adam Domín a mladší žák Richard Požárek. Zaslouženě vyhraná třetina 3:0 nás bohužel lehce vyhodila z tempa plnění našich hráčských povinností, a proto zbylé dvě třetiny byly gólově vyrovnané a projevily se naše chyby v obraně a rozehrávce, které velmi často zachránil náš golman Ondřej Paroubek, kterého chci za tento zápas velmi pochválit. Nakonec tým díky dobré první třetině bere vítězství 8:5 nad domácím Meťákem.
Zápas s Krumlovem byl v první třetině opak předchozího zápasu, dostali jsme 4 rychlé góly a bylo třeba vzít timeout a uklidnit hráče, což se nám povedlo a dokázali jsme odpovědět třemi góly o které se postaralo duo mladších žáků Tomáš Metelka, Richard Požrárek a inviduální akcí hráč Matěj Macháček. Tyto góly a skvěle vychytaný nájezd našim golmanem Janem Čalounem, rozproudil celý tým k lepšímu výkonu, a tak jsme zápas dokázali postupně otočit k vítěznému výsledku 10:5.
Odvážíme si z meťácké garážohaly krásných 6 bodů a zkušenosti, které nám ujasnily, co je třeba zlepšovat a na co se zaměřit. Děkuji všem hráčům.