Přípravka a elévky v Hrdějovicích

V sobotu 30.3. se uskutečnil další turnaj Jihočeské ligy přípravek, do kterého naskakují i naše elévky.

Klučičí tým složený hlavně ze starších hráčů zažil po dlouhé době povedený turnaj, kluci zaznamenali jednu porážku jednu remízu a dvě výhry. Zejména ta ve štírském derby byla pro kluky odměnou, protože Fíla Sochacký udržel poprvé v dresu přípravky čisté konto.

Komentář trenéra Dana Placera:  „Tentokrát se turnaje zúčastnili převážně hráči, kteří ročníkově budou příští rok spadat již do kategorie elévů, proto jsem přijal nabídku, abych kluky na turnaji koučoval a mohl si je okouknout přímo v akci. Musím kluky pochválit, že se snažili plnit mé pokyny. Někteří hráči ukázali, že mají potenciál být úspěšní i ve starší kategorii.Trochu nás trápila produktivita, ale vzhledem k výbornému výkonu gólmana se i tak turnaj výsledkově povedl. Poděkování patří celému týmu a všem přítomným fanouškům našeho klubu.“


Holky předvedly v celkem plné sestavě moc hezká utkání. Po první prohře s hráči z Malont se oklepaly a střídala to remíza a výhra nad týmy z Písku. Poslední zápas byl proti klukům z přípravky, kde bohužel holky tahaly za kratší konec lana, ale musím uznat, že holky se za celou sezonu obrovsky zlepšily a je vidět posun!