Přívětivý los v celostátních soutěžích i poháru

Zástupce Štírů Lukáš Malý se v neděli zúčastnil rozlosování celostátních soutěží a poháru v Brně. Z Moravy odjížděl nadmíru úspěšný a spokojený. Ve 2. lize mužů volili Štíři nakonec jako první a zvolili si pozici, která by jim měla zaručit co nejvíce zápasů v domácí sportovní hale. U juniorů (2. liga) a dorostenců (1. liga) se povedlo eliminovat výjezdy do východních Čech. Junioři pojedou jen jednou do Litomyšle a Náchoda, jedenkrát také navštíví Jihlavu a Třebíč, jinak vše odehrají na jihu Čech. Dorostenci jsou na tom podobně – mimo kraj vyrazí pouze do Bystřice nad Pernštejnem, Litomyšle a Náchoda.

“Účast na losovacím aktivu se nám velmi vyplatila. Věříme, že méně cestování pomůže našim mladým hráčům k ještě lepším výsledkům,” uvedl prezident klubu Jiří Kratochvíl.

Zajímavý byl i los pohárové soutěže. Štíři jsou nasazeni do 3. kola, kde se utkají pravděpodobně s někým ze čtveřice Jihlava, Tábor, Strakonice, Dačice. V případném 4. kole by je opět čekal soupeř ze zmíněné čtyřky a oba zápasy by Štíři hráli v hale soupeře. Pokud by je Štíři zvládli v dalším průběhu poháru by doma mohli hostit Havířov v boji o postup do čtvrtfinálové skupiny. Tam už čekají Bulldogs Brno a postoupí tam pravděpodobně i Pelhřimov a Otrokovice. “Několikrát jsme v poháru narazili na Future a Vinohrady, teď nás čeká změna a doufám, že to bude nakonec změna k lepšímu a dojdeme v poháru co nejdál,” přeje si Kratochvíl.

O nadcházející neděli čeká Štíry los regionálních soutěží. Doufejme, že jejich zástupce bude opět úspěšný! Kompletní přehled předpisů a rozpisů jednotlivých celostátních soutěží naleznete zde.

 

Napsat komentář