Semifinálové drama juniorů a loučení se sezonou 2016/2017

Sobota 1.4.

Ženy B

Ženy odváží z dalekého Žďáru nad Sázavou jeden bod za remízu s tamním celkem. Bod je o to cennější, že Žďár je aktuálním lídrem soutěže. V druhém utkání již ale Štírky nestačily na Sklo Bohemia Světlá n/S a tomuto soupeři podlehly 2:3.

Dorostenky

Další z řad ženské složky, tentokrát dorostenky, odehrály svůj poslední turnaj v Písku. První utkání proti domácímu Sokolu holky zvládly na jedničku a zvítězily 7:5. V dalším duelu se již radovaly soupeřky z Tábora, které ovládly toto klání poměrem 6:2. Holkám tak končí sezona, děkujeme!

Junioři

Štíři v play off změřili síly se Snajpry z Třebíče. Před výborným domácím publikem zvítězili v prvním duelu 6:4 a ujali se vedení v sérii 1:0.

 

Neděle 2.4.

Muži B

Válec mužů B pokračuje! Po výhrách 11:7 nad FBC Sokol Vodňany a 4:1 FBC Jokers ČB jsou Štíři na průběžném 1. místě Jihočeské ligy mužů! Avšak musejí čekat, jak dohraje zbývající utkání hlavní rival v boji o celkové prvenství 1. FbK Tábor B.

Mladší žáci

Štíři v Milevsku také zakončili letošní působení v rámci soutěže ČFBU. Kluci se po celý rok prezentovali velice sympatickými výkony a nejinak tomu bylo na tomto turnaji.  Děkujeme!

Junioři

Nezvykle již v 10:00 odehráli junioři druhé utkání play off, tentokrát v Třebíči, kde mohli oslavit postup do finále. Nestalo se tak, Štíři prohráli 2:5 a rozhodovat se bude v domácím prostředí Sportovní haly ve středu 20:30 hodin. Přijďte podpořit naše borce v cestě za postupem do extraligy!