Souhrn víkendových výsledků

O uplynulém víkendu bylo v akci hned 8  štírských týmů. Představily se obě mužské rezervy, o důležité body hráli junioři i ženy, dále bojovali i oba týmy starších žáků, dorostenky a elévové. A jak se jim dařilo?

Muži B

Mužské béčko čekal v hale SKP ČB boj o první místo. Před zápasem se Strakonicemi si béčkaři nejprve poradili s domácím SKP 5:3. Utkání se Strakonicemi bylo v průběhu zápasu za stavu 1:0 pro Strakonice přerušeno pro nezpůsobilost hrací plochy.

Muži C

Muži C hráli v neděli doma ve sportovce. Nejprve si poradili s přehledem s týmem United C v poměru 10:3 a odpoledne přehráli Jokers ČB 4:2 a upevnili si tak druhou příčku v tabulce za vedoucím Frymburkem, na který ztrácí v polovině soutěže 4 body.

Junioři

Hodně důležitý víkend čekal juniory. Nejprve se v Třebíči rozešli s Okříškami smírně 5:5, když o vítězství přišli necelou minutu před koncem a poté otočili zápas s Jičínem z 1:3 na 5:3 a posunuli se tak již na průběžnou šestou příčku.

Starší žáci A

Strži A hráli rovněž doma ve sportovce. Již v sobotu se utkají s letos dobře hrající Kaplicí a prohráli těsně 2:3, když se nedokázali víckrát prosadit proti „betonujícímu“ soupeři. Druhý zápas proti JokerZ, kteří jsou jasně poslední, Štíři zvládli v poměru 24:0. I přes prohru áčkaři drží první příčku, ale už jen kvůli většímu počtu odehraných zápasů.

Starší žáci B

V neděli v Jindřichově Hradci béčko stržů bojovalo o další body s Táborem a United. Nejprve nestačili na Tábor poměrem 5:10 a poté ukázali, kdo je pánem Budějovic a United jasně přehráli po výsledku 10:3. Béčko tak opět veze z turnaje 3 body.

Elévové

Další jednodenní turnaj čekal naše elévy. Stejně jako béčko stržů hráli v Jindřichově Hradci. Všichni hráči podali bojovné výkony.

Ženy

Ostrý souboj čekal naše ženy. Pokud chtěli pomýšlet na postup, musely porazit zatím suverénní Domeček ze Soběslavi. To se jim nepovedlo a po prohře 2:6 si aspoň spravily chuť na týmu Jindřichova Hradce, který rozstřílely 8:0.

Dorostenky

Dorostenky konečně bodovaly! A to hned dvakrát. Tým složený převážně z žákyň ukázal, že jde správnou cestou a připsal si dvě remízy. Nejprve po výsledku 4:4 s United a poté s Táborem 1:1.

Výběry dorostenců

V neděli se konal další trénink krajské reprezentace Jihočeského kraje do sedmnácti let (tedy dorostenců). Tréninku se zúčastnili i hráči Štírů – brankář Martin Sláma a hráči: David Mrzena, Matěj Krajčovič, David Štěpka, Václav Bíca, Vojtěch Rybka a Pavel Formánek. Další trénink dorosteneckých výběrů se koná v sobotu 22. 12. ve Sportovní hale ČB.

Napsat komentář