Starší žáci ovládli derby, Áčko s Mukařovem klopýtlo

Pátek 17.2.

Starší žákyně

Dívčí štírské naděje se opět střetly se svými soupeřkami z Kaplice. Zpočátku to vypadalo, že kaplická dominace je tatam a Štírky na hřišti dominovaly.  Aktivita se později bohužel vytratila – Kaplice ukázala svou kvalitu a zvítězila dvakrát 11:3 a 9:0. Nicméně, příslibem do budoucna byla určitě plná štírská lavička a herní zaujetí 🙂

Sobota 18.2.

Junioři

V dalekém Vysokém Mýtě klopýtl celek juniorů, když podlehl Náchodu 3:7. V dalším utkání si ale Štíři, stále jako lídr soutěže, hladce poradili s domácím FTC poměrem 12:4.

Dorostenky

Holkám se na „domácí“ půdě bohužel nedařilo. Výsledkem jsou dvě porážky – 2:4 a 3:6. V prvním utkání Štírky nestačily na Světlou nad Sázavou, v druhém se nad jejich síly ukázal soupeř z Jindřichova Hradce.

Ženy B

Naopak ženské „béčko“ bylo stoprocentní. Díky výhrám 2:0 nad Spartak Pelhřimov a 5:4 nad TJ Centropen si z Dačic si odvezlo všechny body.

Ženy A

Štírky dlouho trápily lídra soutěže z Mladé Boleslavi. Nakonec těsně podlehly 4:5.

Neděle 19.2.

Starší žáci

Strži v prvním utkání oplatili porážku městskému rivalovi a porazili SK Meťák  České Budějovice 8:5. V druhém utkání se kluci nedrželi taktických pokynů a s celkem ze Strakonic prohráli vysoko 6:14.

Ženy A

Štírky z vyrovnaného duelu s FBC Česká Lípa vytěžily dva body, když zvítězili 6:5 po prodloužení. Svoji první branku v dresu žen zaznamenala juniorka Nela Kratochvílová – gratulujeme!

Muži A

Elitní tým mužů na domácí palubovce opět klopýtl. Dobře rozehrané utkání nedokázal dotáhnout do vítězného konce a s pražským celkem z Mukařova prohrál 6:7 po samostatných nájezdech. Přesto Štíři míří do play off!