Starší žáci tentokrát bez bodu

Starší žáci odehráli o víkendu další zápasy Jihočeské ligy. Doplnění o šest mladších žáků se utkali s Pískem a Dačicemi.

FBC Štíři České Budějovice – FBC Písek 4:8

Štíři do utkání vstoupil laxně a hned ve druhé minutě inkasovali. Rychlou odpovědí se však prezentoval mladší žák Perina. Za tři minuty se dostal díky využité přesilové hře do vedení opět Písek. Za Štíry z nájezdu vyrovnával Vácha. První perioda skončila poměrem 2:2. Laxnost, se kterou Štíři vstoupil do zápasu, se  projevila naplno druhé třetině, kdy se Písek dostal do vedení 5:3. Štíři si na úvod posledního dějství sice vytvořili velké množství šancí, ale tyčky a písecký brankář si s nimi dokázali poradit. Navíc soupeř ještě skóre navýšil. Štíři celý zápas prohráli 4:8.

Komentář trenéra Lukáše Malého: „Zápas jsme si prohráli sami nedůrazem, laxností a nebojovností. Máme na víc.“

FBC Štíři České Budějovice – TJ Centropen Dačice 4:8

Štíři v tomto utkání sice přidali v nasazení, ale často nechávali soupeře střílet ze střední vzdálenosti, díky čemuž Dačice vyhrály první třetinu 3:1. Podobný scénář probíhal i po celý zápas. Štíři se snažili tvořit hru, ale připravená obrana soupeře a naopak špatné bránění Štírů, znamenalo další prohru 4:8.

Komentář trenéra Lukáše Malého: „Podali jsme lepší výkon než v prvním utkání, ale protože jsme hráli proti lepšímu soupeři, tak výsledek je stejný. Stále je třeba přidat v nasazení..“

Napsat komentář